Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Projects

Asociatia MAGIC
MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta
Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.
Asociatia MAGIC
MagiCARE Brasov 2022
Prin MagiCARE, oferim copiilor cu cancer de pe secția de oncopediatrie a Spitalului de Copii din Brașov, dar și părinților acestora sprijin emoțional prin psiholog dedicat și pachete săptămânale cu alimente și alte produse necesare.
Asociatia MAGIC
Tabara MagiCAMP
MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.
Asociatia MAGIC
MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi
MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie. In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.    
Asociatia MAGIC
Loc de joacă magic la Spitalul de Copii din Brașov
Misiunea noastră să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave - vrem să facem asta la Spitalul de Copii din Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.
Asociatia MAGIC
MAGIC for UKRAINE / Magic pentru Ucraina
Comunitatea Magic(ă) își unește forțele pentru familiile cu copii din Ucraina. The Magic Community joins hands to help the families with children in Ukraine.
Asociatia MAGIC
Sofer de Suflet
Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.
Asociatia MAGIC
MagicBOX
MagicBOX este un colet care pleacă în fiecare lună spre familiile în viața cărora a pătruns un diagnostic nemilos.
Asociatia MAGIC
MagicTICKET
Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, copiii bolnavi de cancer primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.
Asociatia MAGIC
FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.
Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.
Asociatia MAGIC
MagicHELP - Meniuri pentru copii cu afecțiuni grave
MagicHELP este singura aplicație de mobil prin care familiile cu un copil cu afecțiune cronică pot accesa servicii sau produse gratuite sau cu reducere direct de la parteneri (https://asociatiamagic.ro/MagicHELP). Pentru că nevoia acestor familii este foarte mare, ne-am propus să găsim oameni buni care să își doneze ziua sau cadourile de Crăciun pentru a oferi cât mai multe meniuri de mâncare caldă sau pizza (care este atracția maximă!) pentru copiii grav bolnavi înregistrați în aplicația noastră MagicHELP.  Aceste meniuri înseamnă: - prima dată când un copil mănâncă la restuarant cu familia lui - deplasarea pentru terapii/tratamente în alt oraș fără grija mâncării, pe lângă multele alte griji pe care le au - scăderea presiunii financiare în contextul în care familiile sunt la limită cu banii din cauza cheltuililor pe tratamente și drumuri - singurul moment dintr-o lună când un părinte nu trebuie să gătească și se bucură cu adevărat de o masă caldă - un strop de normalitate care aduce motivație, încredere în sine, faptul că se simt "la fel" ca ceilalți, un "la fel" pe care ei îl caută mereu.  - pur și simplu, o mână de ajutor care le dă speranță în momentele lor cele mai grele. Vă așteptăm cu mic, cu mare, să ne ajutați să îi ajutăm! Mulțumim în avans! Magia e în fapte!  
Asociatia MAGIC
MagicROOFS
MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.