Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicBOX 2023 - colet lunar pentru copiii grav bolnavi

Status: Fundraising

MagicBOX înseamnă un colet lunar cu produse alimentare de bază, produse igienă și de curățenie, haine și rechizite pentru familiile în care e un copil grav bolnav.

[ Show more ]
0.12137254901961% Complete

1,238 RON

Sumă:

4

Galantomi:

14

Donații:

1,020,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

https://www.youtube.com/watch?v=fYGGrNx2RyE

Pachetul conține alimente de bază, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, rechizite, jucării sau alte produse care răspund nevoii imediate, pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul se află în tratament și este ținut sub observație de medici.

MagicBOX ajunge în prezent la 450 de familii din România și Republica Moldova care primesc în intervalul 15-25 ale fiecărei luni un colet în valoare medie de 450 de lei.

Toate produsele alimentare sunt de calitate, iar articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și jucăriile, sunt NOI. 

Coletele MagicBOX sunt expediate în intervalul 15 – 25 al fiecărei luni, o parte sunt "adoptate" de voluntari, o parte sunt realizate de noi.

Daca vrei sit u sa adopti un colet, intră în aplicația www.gpsmaps.ro/magicamp, fă-ți cont de VOLUNTAR, alege un beneficiar și semnează contractul de voluntariat. Apoi poți trimite coletul.

Toate proiectele Asociatiei MagiCAMP se gasesc pe https://asociatiamagic.ro/ .