Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicEDU 2023 - burse pentru copiii grav bolnavi

Status: Fundraising

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

[ Show more ]
4.5508333333333% Complete

54,610 RON

Sumă:

140

Galantomi:

491

Donații:

1,200,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

https://www.youtube.com/watch?v=USWhr4JFBi8&t=5s

Tratamentele copiilor grav bolnavi dureazăluni întregi, uneori ani. Cei mai mulți dintre copiii cu un diagnostic grav petrec tot acest interval în spital. Iar boala și tratamentul lasă urme adânci.

Dificultățile nu sunt doar fizice, cognitive și emoționale. Toate resursele financiare ale familiei se concentrează într-un singur punct: însănătoșirea celui mic.

În unele cazuri, mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux. De multe ori, părinții nu își permit să plătească rechizitele, hrana sau transportul celor mici la școală, iar copii se simt descurajați să-și continue studiile. Dificultățile financiare afectează toți copiii din familie, nu doar cop

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Valoarea unei burse este de 500 de RON, în fiecare lună, timp de un an de zile. Ne propunem să oferim burse pentru 200 de copii cu afecțiuni grave pe durata întregului an.