Theodor Manolache - Asociatia MAGIC

Susține-mă si tu la Băneasa Forest Run 2019!

150 RON Donatii stranse
7.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma simt norocos si privilegiat că pot să fac sport si, mai mult, că pot să organizez competiții sportive cu echipa Running Media si Asociatia Alergăm de plăcere. De aceea, cu evenimetul Băneasa Forest Run ne-am propus ca la fiecare ediție să sprijinim o cauză socială, să punem si noi umărul acolo unde este nevoie, acolo unde soarta a fost mai puțin blândă.

La această a 3-a ediție, din 24 martie 2019, vrem să ajutăm 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP, asadar strângem bani pentru Asociația MagiCAMP, asociația care are mai multe proiecte destinate sprijinirii copiilor cu afecțiuni oncolgice si familiilor acestora. Mai multe detalii despre cauza socială Băneasa Forest Run găsiți aici: https://baneasaforestrun.ro/magicamp-2019/. Mai multe detalii despre MagiCAMP găsiți aici: http://magicamp.ro/. Un singur lucru vă spun: peste 750 de copii au avut parte de experiența minunată a taberelor MagiCAMP în 5 ani. Felicitări!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2019

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină

1 Donatii

Anonymous

150 RON
12 Jan 2019