Magic Game #6

 

Sebi Stoenescu Asociatia MAGIC

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociatia Magic impreuna cu STR8 anunta cu bucurie deschiderea tombolelor “ Magic Art”, intiativa în care arta se întâlnește cu generozitatea pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Despre Eveniment:

Aceaste tombole aduc împreună iubitorii de artă și persoanele cu inimă mare pentru a face o schimbare pozitivă în viețile copiilor aflați în lupta cu boli grave. Fiecare tablou oferit în cadrul tombolei nu este doar o operă de artă, ci și o promisiune că vom contribui la un viitor mai luminos pentru acești copii curajoși.

Cum Funcționează:

1.           Explorați Colecția: Parcurgeți colecția noastră impresionantă de tablouri realizate de artiști talentați, fiecare cu o poveste unică și o perspectivă captivantă.

2.           Donati și Câștigați: Alegeți tabloul care vă cucerește inima și începeți să donați! Fiecare donatie contează și vă apropie mai mult de a deveni noul proprietar al unei opere de artă minunate. Donatia minima este de 20 de lei si reprezinta un bilet de tombola. 

3.           Contribuția Dvs. Contează: Toate fondurile strânse în cadrul acestor tombole  vor fi direcționate către proiectul MagicEDU care susține educația și dezvoltarea copiilor grav bolnavi.

Cum Să Participați:

1.           Accesați pagina noastră de eveniment pe platforma Galantom;

2.           Parcurgeți colecția de tablouri și alegeți lucrarea pe care doriți să o castigati;

3.           Plasați donatia/ donatiile pentru tabloul ales, urmărind tombola și crescându-ți șansele de a-l câștiga;

4.           Toate fondurile obtinute vor fi donate în scopuri caritabile pentru susținerea educației copiilor grav bolnavi.

Perioada campaniei: 25 august -30 septembrie 2023

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 2 octombrie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Asociatia Magic impreuna cu STR8 anunta cu bucurie deschiderea tombolelor “ Magic Art”, intiativa în care arta se întâlnește cu generozitatea pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi. Despre Eveniment: Aceaste tombole aduc împreună iubitorii de artă și persoanele cu inimă mare pentru a face o schimbare pozitivă în viețile copiilor aflați în lupta cu boli grave. Fiecare t

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Sebi Stoenescu : Asociatia MAGIC
Magic Game #6