Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MAGIC Art - Tombolă caritabilă dedicată educației copiilor grav bolnavi

Dată: 31 December 2023
Asociatia Magic impreuna cu STR8 anunta cu bucurie deschiderea tombolelor “ Magic Art”, intiativa în care arta se întâlnește cu generozitatea
[ Show more ]

15

Galantomi:

38

Donații:

4,925 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Asociatia Magic impreuna cu STR8 anunta cu bucurie deschiderea tombolelor “ Magic Art”, intiativa în care arta se întâlnește cu generozitatea pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Despre Eveniment:

Aceaste tombole aduc împreună iubitorii de artă și persoanele cu inimă mare pentru a face o schimbare pozitivă în viețile copiilor aflați în lupta cu boli grave. Fiecare tablou oferit în cadrul tombolei nu este doar o operă de artă, ci și o promisiune că vom contribui la un viitor mai luminos pentru acești copii curajoși.

Cum Funcționează:

1.           Explorați Colecția: Parcurgeți colecția noastră impresionantă de tablouri realizate de artiști talentați, fiecare cu o poveste unică și o perspectivă captivantă.

2.           Donati și Câștigați: Alegeți tabloul care vă cucerește inima și începeți să donați! Fiecare donatie contează și vă apropie mai mult de a deveni noul proprietar al unei opere de artă minunate. Donatia minima este de 20 de lei si reprezinta un bilet de tombola. 

3.           Contribuția Dvs. Contează: Toate fondurile strânse în cadrul acestor tombole  vor fi direcționate către proiectul MagicEDU care susține educația și dezvoltarea copiilor grav bolnavi.

Cum Să Participați:

1.           Accesați pagina noastră de eveniment pe platforma Galantom;

2.           Parcurgeți colecția de tablouri și alegeți lucrarea pe care doriți să o castigati;

3.           Plasați donatia/ donatiile pentru tabloul ales, urmărind tombola și crescându-ți șansele de a-l câștiga;

4.           Toate fondurile obtinute vor fi donate în scopuri caritabile pentru susținerea educației copiilor grav bolnavi.

Perioada campaniei: 25 august -30 septembrie 2023

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 2 octombrie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro