Cel mai frumos cadou de ziua mea -MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

 

Mariana Elena Asociatia MAGIC

100% Complete
595 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Anul acesta, de ziua mea, îmi doresc ca toate cadourile să se transforme în donații pentru copiii cu afecțiuni onclogice din Asociația Magic. Aceste donații se vor duce direct către MagicEDU - un proiect prin care 100 de copii primesc burse lunare în valoare de câte 500 lei pentru a putea să își continue sau completeze studiile după lungi perioade de tratamente și spitalizare.

 

Vlad Pop, inițiatorul acestui proiect, a fost singurul reprezentant al României în cursa Arctic Ultra Virtual Race 2021 și a alergat 620 km pentru a atrage atenția importanței educației în viața copiilor bolnavi de cancer. În spatele acestei voințe puternice se află un singur gând, acela că niciun copil nu trebuie să treacă singur prin problemele ce rezultă din această boală îngrozitoare și merită toată susținerea noastră. Nu este doar o investiție în educația acestor copii, ci și o investiție în motivația lor de a se lupta cu boala și de a avea o viață independentă după ce vor fi reușit să învingă cancerul. 

Mai multe informații despre ce face Asociația Magic, găsiți pe www.asociatiamagic.ro

Mai multe informații despre cursa lui Vlad Pop, găsiți aici: shorturl.at/loGS6

Vă mulțumesc în avans pentru cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicEDU: 2018-2022

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Cristina S.

95 RON
09 Aug 2021

Anonymous

15 RON
08 Aug 2021

Anonymous

75 RON
La multi ani!
08 Aug 2021

Raluca Emilia Petruta

10 RON
Zâmbetele simple și pure provoacă sentimente puternice în sufletele celor care le observa. E ușor sa faci un copil fericit, mai ales dacă e copilul tău, dar mult mai greu e pentru alt copil sa zâmbească când ii lipsesc atatea. Din păcate sunt mulți copii care nu zâmbesc atât de mult cât ar trebui. Doamne Ajuta sa se schimbe balanta aceasta.
05 Aug 2021

Anonymous

30 RON
05 Aug 2021

Daniela Mahgoub

30 RON
04 Aug 2021

Anonymous

20 RON
Pentru MAGIC kids.
04 Aug 2021

Anonymous

300 RON
Ce initiativa frumoasa, Mariana! Imi aduc aminte de tine din timpul facultatii, eram colega de camera cu Ioana, prietena lui Oana si Erika. Sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus, e cel mai frumos cadou ce il poti face.
04 Aug 2021
02 Aug 2021