Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicEDU: 2018-2022

Status: Finantat

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

[ Show more ]

611,547 RON

Sumă:

1053

Galantomi:

5110

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Tratamentul oncologic durează uneori luni întregi, uneori ani. Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec tot acest interval în spital. Iar boala și tratamentul lasă urme adânci.

Dificultățile nu sunt doar fizice, cognitive și emoționale. Toate resursele financiare ale familiei se concentrează într-un singur punct: însănătoșirea celui mic.

În unele cazuri, mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux. De multe ori, părinții nu își permit să plătească rechizitele, hrana sau transportul celor mici la școală, iar copii se simt descurajați să-și continue studiile. Dificultățile financiare afectează toți copiii din familie, nu doar cop

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Valoarea unei burse este de 500 de RON, în fiecare lună, timp de un an de zile. Ne propunem să oferim 100 de burse până la sfârșitul lui 2020. Avem planuri mari si pentru anul viitor