Vera & Corina's Birthday Fundraiser for MagiCAMP

 

Vera Corina Asociatia MAGIC

16.25% Complete
650 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
6
Donații

Anul acesta ne daruim ziua de nastere Taberelor Magicamp, locul care încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat, adica joaca, increderea in sine si copilaria.

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

Toate activitatile din Tabara MagiCAMP sunt atent alese astfel încât, fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

Daca vrei sa fii alaturi de noi si sa aducem fericirea pe chipurile acestor copii greu incercarti, doneaza pentru aceasta cauza.

Mai multe despre proiectele Asociatiei Magic puteti gasi aici: https://asociatiamagic.ro

 

Multumim <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Corina Hreninciuc

100 RON
15 Jul 2021

Veronica Țurlea

100 RON
În speranța că aducem un strop de alinare acestor copii greu încercați de viață!!!
14 Jul 2021
13 Jul 2021

mihaela milu

150 RON
13 Jul 2021
Sa aduca alinare!
12 Jul 2021
02 Jul 2021