Loredana (Lodé) Dogariu - Asociatia MAGIC

Cadoul de ziua mea este zâmbetul lor!! <3

400 RON Donatii stranse
26.666666666667% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Niciodara nu-mi voi uita Prietenii MAGICI!!!!! <3

ȘI pentru faptul că ziua mea de nastere a devenit a LOR, pentru că zâmbetul lor este cadoul meu, pentru că sunt fericită atunci când pot să(le) ofer zâmbete, așa încât, acum 4 ani, zilele mele de naștere au devenit evenimente dedicate LOR, copiilor MAGICI, copii ce mi-au schimbat viața și, cărora NU am cuvinte să le mulțumesc!!

Îmi DONEZ ziua de naștere în fiecare an(speeeeer cât mai multi) LOR,
Copiilor MAGICI(cu afecțiuni oncologice/cancer, sau boli rare), în ciuda anilor grei(multi petrecuți în spitale), în ciuda aversiunilor si ignoranței colegilor și "prietenilor" mai norocoși, Prieteni ce s-au inchis în "carapacea" lor(așa procedez și eu atunci când am o "rană ", nici pe departe asemenea "rănilor" lor!!!), EI își construiesc un scut de autoapărare... Singurele momente în care dau la o parte acest scut sunt taberele MagiCAMP, alături de alți copii MAGICI și câțiva voluntari si coordonatori cu suflet MARE de copil, ce îi fac să uite de probleme și, îi fac să realizeze faptul că iubirea este TOTUL, indifrrent de formele Ei, restul este iluzie!!!
Anul acesta, din pacate, nu au avut parte de zilele de fericire din tabără, si, cu toată tristețea, nu le pot oferi un eveniment ce le este dedicat..., însă pot face apel la prietenii care le pot aduce zâmbetul pe buze printr-un simplu gest, un cadou cat un ZAMBET DE COPIL, de mare, indiferent de valoare, pe contul GALANTOM pe care îl poți poți accesa chiar acum, pe pagina mea de FB, și în acest an...
VĂ MULȚUMESC pentru zâmbetul adus pe chipul lor și în sufletul meu!!
Eu vă ofer toată iubirea si recunoștința, dar și 7 fuste "Love is my color"(din tulle, in cele 7 culori ale curcubeului, prin tragere la sorți, chiar de către un copil MAGIC, pe masura norocosilor castigatori), proiect ce, SPER, va lua amploare într-un viitor apropiat, proiect demarat anul trecut, cu aceeași ocazie, ziua mea, devenită a LOR!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

30 Oct 2020

Runa & Rodica

150 RON
mic cu mic se face mare
29 Oct 2020
29 Oct 2020