Tedi Toader - Asociatia MAGIC

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta-Raiffeisen Bucharest Marathon

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sa fac miscare de orice fel si sa am o viata activa in fiecare zi. Am practicat mai multe sporturi dar in ultima perioada alergarea este sportul pasiune care ma face sa ma simt bine si sa ma mentin in forma. Am ales sa alerg in cursa de 21 km a Maratonului virtual Bucuresti alaturi de prieteni, alaturi de colegi de lucru, alaturi de necunoscuti de peate tot pentru a fi partener in educatia copiilor cu probleme oncologice si pentru a incuraja cat mai multi romani sa practice sport! Doneaza si tu pentru MagicEDU!

Bursele pentru educație Magic susțin financiar reintegrarea copilului la școală, pe o perioadă de un an, acoperind cheltuielile pentru rechizite școlare, cărți, pregătire la materii la care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat.

Dificultățile nu sunt doar fizice, cognitive și emoționale. Toate resursele financiare ale familiei se concentrează într-un singur punct: însănătoșirea celui mic.

Daca stam sa ne uitam pe ce cheltuim banii in viata de zi cu zi sunt sigur ca ne putem rupe cat de putin din ei pentru a da sansa unui copil sa aiba acces la o viata normala si la educatia de care are nevoie. 

Impreuna putem fi mai buni!

Orice suma este binevenita!

 

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

3 Donatii

11 Oct 2020

Anonymous

30 RON
07 Oct 2020
07 Oct 2020