Dumitru Oprițoiu - Asociatia MAGIC

Un cadou magic

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere. Să o dăruiesc celor care au nevoie cel mai mult de sprijin. 

Din 2014, când a început să funcționeze, MagiCAMP a avut în minte un singur lucru: să îi bucure pe copiii cărora boala le-a furat copilăria. MagiCAMP organizează tabere pentru copiii diagnosticați cu cancer, arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag. În MagiCAMP este vorba despre Joacă la greu. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute și pregatit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Totul pentru a le da copiiilor care și-au pierdut copilăria în lupta cu boala o parte din bucuriile acestei perioade esențiale din viața fiecărui om. 

Mai multe despre ce se face în MagiCamp aici: https://www.youtube.com/watch?v=Zi5hWixTCoc

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face de ziua mea este să fii alături de mine și să donezi pentru această cauză dragă mie. 

Împreună facem magie!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

50 RON
La multi ani, domnu!
08 Mar 2020

Anonymous

30 RON
07 Mar 2020

Dumitru Oprițoiu

100 RON
06 Mar 2020