Antoaneta Draguseanu - Asociatia MAGIC

FII BUN așa cum sunt copilașii ce au nevoie de sprijinul nostru neconditionat

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intr-o lume in care poți fi orice, FII BUN așa cum sunt copilașii ce au nevoie de sprijinul nostru neconditionat pentru a depăși etape de viață, uneori mai puțin plăcute. 

Gândurilor dv bune sa le dam aripi ce pot ajunge prin donații cat de mici la SUFLETELE MAGICE ale copiilor care au pierdut un suflet drag. 

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic, acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și imi doresc să îi ajutăm în acest sens. 

Va rog sa donati, putin cu putin se face mult si Bine.  

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro  

Va multumesc, Antoaneta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Toamnă ~ 2019

Vino să alergi la Baneasa Forest Run, powered by Greenfield Residence. Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eve

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!