Ruxandra Croitoru - Asociatia MAGIC

Haideţi să fim alături de aceşti copii, să îi ajutăm să treacă mai uşor peste boala care îi pune la grea încercare

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

MagiCAMP este minunea din viaţa copiilor bolnavi de cancer sau care au pierdut pe cineva drag răpus de această boală, iar eu am ales să fac parte din această minune.

Cancer...cel mai cumplit diagnostic care te poate lovi pe tine sau pe cineva din familia ta. Cancer...e cel înfiorător cuvânt, cel pe care nimeni nu vrea vreodată să îl audă adesat lui însuşi, copiilor, părinţilor, fraţilor...nimănui. Şi totuşi...unora le este dat să afle că suferă de această boală. Este un moment prea greu pentru a fi descris în cuvinte, acel moment în care cel bolnav şi familia sa se sfărâmă în mii şi mii de bucăţi, dar peste care toţi trebuie să treacă repede, să îşi adune toate puterile pentru lupta lungă şi grea care urmează în calea către vindecare. O luptă pe care unii o câştigă, iar alţii, din nefericire prea mulţi, o pierd, lăsând în urmă o suferinţă greu de dus, atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, pentru copiii care îşi văd părinţii, fraţii, verişorii sau mătuşile luptându-se sau părăsindu-i pentru totdeauna din cauza acestei boli cumplite. Şi dacă suferinţa pe care o are de îndurat un adult bolnav de cancer în lupta pentru vindecare este atât de cruntă, nici nu îndrăznesc să îmi imaginez ce are de îndurat un copil afectat de această boală.

Toţi aceşti copii au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru ca lupta cu boala lor să devină mai uşoară, şi fiecare bănuţ donat de fiecare dintre noi înseamnă pentru ei un pas spre o viaţă normală, o rază de lumină în lumea cenuşie în care au fost azvârliţi de cancer. Înseamnă o fărâmă de copilărie care se întoarce la ei, pentru că, din nefericire, cancerul nu le mai lasă loc şi timp în viaţă pentru a-şi trăi copilăria.

Haideţi să fim alături de aceşti copii, să îi ajutăm să treacă mai uşor peste boala care îi pune la grea încercare, ca şi peste durerea lăsată în urmă după moartea cuiva drag din pricina cancerului!   

Va rog sa -mi fiti alaturi cu o donatie, putin cu putin se face mult si Bine.  

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

9 Donatii

Cata

100 RON
25 Oct 2019

Anonymous

75 RON
24 Oct 2019

Anonymous

10 RON
24 Oct 2019
24 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Cu dragoste si compasiune!
24 Oct 2019

Anonymous

50 RON
23 Oct 2019

Tatiana

30 RON
22 Oct 2019

Anonymous

30 RON
22 Oct 2019

Ruxandra

30 RON
21 Oct 2019