Alergam pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

 

6.4% Complete
48 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
1
Donații

Salutare,

Reprezentam Cambridge School si participam cu drag la 1000 km Balkan Charity Challenge pentru a sustine tabara pentru copiii magici, Tabara MagiCAMP care ofera  bucurie si sansa de a afla ce insemna copilaria sau retrairea acesteia dupa lungi perioade petrecute pe un pat de spital, pentru aproape 300 de copii, timp de 12 saptamani, in fiecare an.

Va rugam sa ne fiti alaturi cu o donatie, sa facem Bine impreuna pentru copiii atat de greu incercati prea devreme de viata. 

Mai multe despre proiectele Asociatiei MagiCAMP: www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro

Va multumim!

Dan si Joseph


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

La prima vedere 1000 km Balkan este o provocare sportiva de 11 zile, ce combina ciclismul si alergarea. Dar este mai mult decat atat. Este un concept complex cu misiunea de a contribui la dezvoltarea indivizilor si a societatii. Evenimentul este non-competitiv, suntem limitati doar de lumina zilei: putem parcurge in medie 160 km pe zi cu bicicleta si 60 km pe zi in alergare in cele circa 8h30m de

 

1 Donații

30 Oct 2019