Cel mai frumos cadou de ziua mea este sa sustii Magicamp

 

George Marin Asociatia MAGIC

67.333333333333% Complete
1,010 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
7
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei proiect in care eu cred, MagicROOFS.
Incepand cu aceasta toamna Organizatia MagiCAMP construieste case pentru familiile vulnerabile financiar care se confrunta cu diagnosticul oncologic al copilului.

Multi dintre copii se intorc acasa dupa tratamentul oncologic in case de chirpici unde recuperarea lor medicala este ingreunata de conditiile grele de viata. Mi-as dori sa pot schimba asta.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Împreună suntem mai buni! Impreuna putem pune impreuna o caramida la casa unui copil bolnav.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicROOFS 2020-2022

MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

100 RON
25 Oct 2019

miruna & mada & adina

60 RON
La multi ani George
25 Oct 2019

Colegi wpo

300 RON
25 Oct 2019
Feliz cumpleaños
24 Oct 2019

M

150 RON
La multi ani!
21 Oct 2019
La Multi Ani, si tie, si lui Magicamp!
18 Oct 2019

Anonymous

100 RON
09 Oct 2019