MagicROOFS

MagiCAMP ofera din 2014 tabere de vara pentru copiii cu diagnostic oncologic, cazare gratuita pentru parintii acestora, consiliere psiho-sociala si alte servicii sociale.

Anual peste 500 de copiii sunt diagnosticati oncologic in Romania . 

Statisticile arata ca 20% dintre acestia traiesc in conditii de saracie extrema, ceea ce incetineste procesul de recuperare medicala dupa tratament.

Una dintre solutiile gasite de noi este MagicROOFS, proiect prin care ne propunem sa venim in ajutorul celor mai vulnerabile familii.

In aceasta toamna vom incepe constructia primei case in Dumbrava Rosie, judetul Neamt pentru un tata cu trei copii, urmand ca anul viitor sa ridicam zece case in diferite zone ale tarii.

Costul aproximativ al unei case este de 30.000 de EUR.

Prin MagicROOFS ne propunem sa oferim un mediu sanatos in care copilul cu diagnostic oncologic se poate recupera dupa tratament, dar si sa redam demnitatea familiilor care se confrunta cu dificultati financiare dupa diagnostic.

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

23

Suma:

5,265 RON

Evenimente fundraising

01 nov 2020

Băneasa Forest Run Editia de Toamnă ~ 2020

In beneficiul: MagicROOFS

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii
06 sep 2020

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2020

In beneficiul: MagicROOFS

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii
31 dec 2019

Daruieste ziua ta ~ 2019

In beneficiul: MagicROOFS

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

1,010 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii
13 oct 2019

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

In beneficiul: MagicROOFS

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

4,255 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea este sa sustii Magicamp

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,500 RON Target
1,010 RON Suma
7 Donatii
67.333333333333% Complete

Alerg pentru MagicROOFS

Nu știu să descriu senzația pe care o ai atunci când afli că un membru al familiei sau un prietenare cancer. Știu însă cum a fost in cazul meu

2,000 RON Target
4,255 RON Suma
16 Donatii
100% Complete