Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicROOFS 2020-2022

Status: Inchis

MagiCAMP este unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania concentrate pe ingrijirea si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor diagnosticati cu afectiuni oncologice.

[ Show more ]

8,392 RON

Sumă:

7

Galantomi:

40

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Anual peste 500 de copiii sunt diagnosticati oncologic in Romania . Statisticile arata ca 20% dintre acestia traiesc in conditii de saracie extrema, sărăcie extremă, case neîncălzite și fără apă curentă, condiții care nu sunt potrivite nici pentru a crește copii. Aceste conditii incetinesc semnificativ procesul de recuperare medicala dupa tratament.

Una dintre solutiile gasite de noi este MagicROOFS, proiect prin care ne propunem sa venim in ajutorul celor mai vulnerabile familii, sa construim case pentru copiii cu afecțiuni grave și familiile lor . O casa proiectata astfel încât să poată fi ușor modificată în funcție de nevoile beneficiarilor, iar costurile de întreținere să fie minime.

La finalul anului trecut am terminat constructia primei case in Dumbrava Rosie, judetul Neamt pentru un tata cu trei copii, urmand ca anul acesta sa ridicam zece case in diferite zone ale tarii.

Costul aproximativ al unei case este de 30.000 de EUR.

Împreună cu Leviatan și Universitatea Tehnică de Construcții București ne propunem să construim 11 case până la sfârșitul anului 2020.

Toate proiectele Asociatie MagiCAMP se gasesc pe https://asociatiamagic.ro/ .