Paul Georgescu & Stafeta Romania - Asociatia MAGIC

Dacă m-aș fi întâlnit cu oricare dintre copii aceștia pe stradă în București, n-aș fi bănuit că are cancer.

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, Dragii nostri,

Dupa cum probabil stiti, cu putina vreme in urma am traversat Canalul Manecii impreuna cu echipa mea de copii si atunci am decis sa dedicam aceasta incercare copiilor diagnosticati cu cancer de care are grija Asociatia MagiCAMP.

Dupa ce am vizitat Tabara de la Branesti am hotarat impreuna sa facem tot ce putem sa aducem putina lumina in viata acestor copii. De accea, in 13 octombrie vom participa la cursa stafeta din cadrul Maratonului Bucuresti si vom dedica si aceasta cursa copiilor magici.

“Dacă m-aș fi întâlnit cu oricare dintre copii aceștia pe stradă în București, n-aș fi bănuit că are cancer. N-aș fi crezut că sunt așa de multe cazuri și că o boală așa de gravă se vede atât de puțin.”, mi-a spus unul dintre copiii din echipa mea, după ce a vizitat tabăra MagiCAMP de la Brănești.

Cu sprijinul vostru, anul viitor Tabara MagiCAMP va extinde numărul de locuri de cazare, udne vor putea veni să se joace la greu aproape 50 de copii cu afecțiuni grave în fiecare săptămână din vacanța mare.

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care Asociatia MagiCAMP o face, aici puteti afla despre toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

Va multumim!

Paul si Echipa Romania


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Silvia Pistol

150 RON
Mult succes echipei la semimaraton!
09 Oct 2019