Madalina Pop - MagiCAMP

Cea mai mare dorinta de ziua mea este ca acestor micuti, greu incercati, familia si prietenii sa le poata spune, pana la adanci batraneti, ”La multi ani!”

1,380 RON Donatii stranse
69% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Anul acesta, am decis sa imi dedic ziua de nastere copilasilor diagnosticati cu diverse forme de cancer. Imi doresc sa le fac suferinta si recuperarea mai usoare si va rog si pe voi sa ma ajutati.

E suficient sa dati un click pe butonul "Doneaza", sa alegeti suma pe care o puteti face cadou si sa urmati instructiunile de plata.

Toti banii donati ajung direct la MagiCAMP, asociatia care lupta ca fiecare zi sa fie o lupta castigata pentru acesti copii!

Cea mai mare dorinta de ziua mea este ca acestor micuti, greu incercati, familia si prietenii sa le poata spune, pana la adanci batraneti, ”La multi ani!”.

Puteti afla despre magia pe care o face MagiCAMP aici:www.magicamp.ro sipe pagina lor de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Burse Educationale pentru Copiii din MagiCAMP

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

7 Donatii

300 RON
04 apr 2020

Anonymous

30 RON
23 aug 2019

KPMG team

450 RON
23 aug 2019
:)
23 aug 2019

Cristina Gaburici

200 RON
23 aug 2019

Anonymous

50 RON
23 aug 2019
50 RON
23 aug 2019