Madalina Pop - Asociatia MAGIC

Cea mai mare dorinta de ziua mea este ca acestor micuti, greu incercati, familia si prietenii sa le poata spune, pana la adanci batraneti, ”La multi ani!”

1,380 RON Donatii stranse
69% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Anul acesta, am decis sa imi dedic ziua de nastere copilasilor diagnosticati cu diverse forme de cancer. Imi doresc sa le fac suferinta si recuperarea mai usoare si va rog si pe voi sa ma ajutati.

E suficient sa dati un click pe butonul "Doneaza", sa alegeti suma pe care o puteti face cadou si sa urmati instructiunile de plata.

Toti banii donati ajung direct la MagiCAMP, asociatia care lupta ca fiecare zi sa fie o lupta castigata pentru acesti copii!

Cea mai mare dorinta de ziua mea este ca acestor micuti, greu incercati, familia si prietenii sa le poata spune, pana la adanci batraneti, ”La multi ani!”.

Puteti afla despre magia pe care o face MagiCAMP aici:www.magicamp.ro sipe pagina lor de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

300 RON
04 Apr 2020

Anonymous

30 RON
23 Aug 2019

KPMG team

450 RON
23 Aug 2019
:)
23 Aug 2019

Cristina Gaburici

200 RON
23 Aug 2019

Anonymous

50 RON
23 Aug 2019
50 RON
23 Aug 2019