Ilie Rosu - MagiCAMP

Alerg la 1000km Balkan Charity Challenge pentru MagCAMP

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi fi prezent la startul alergării din centrul orașului Sofia. Voi alerga simbolic primii 10 km din această etapă, iar ulterior voi lua startul în etapa nr.2 de alergare, pe care, de această dată, o voi alerga în totalitate.

La final, voi putea afirma că am alergat distanța dintre Sofia și București, fluturând drapelele României, Bulgariei și Uniunii Europene.

Mi-am propus să alerg și etapa nr. 3 de alergare, cu sosire în centrul orașului Pleven. În semn de respect pentru eroii care s-au jertfit în Războiul pentru Independența Bulgariei și a României, voi flutura în cele două curse și steagul Regelui Carol I.

Mă voi apropia încet încet de maratonul 199 din carieră, fiind pregătit să alerg, de Ziua Națională a României, maratonul 200 din carieră.

Dedic efortul din cursa Balkan copiilor MagiCAMP, copiilor-eroi care luptă cu o boală teribilă: cancerul. Mă puteți susține și voi și împreună să strângem fonduri în beneficiul lor. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

150 RON
14 Nov 2017
O cauza extraordinara și un om minunat; felicitări și mult succes!
26 Oct 2017