Dorin Alexandru Ghiran - MagiCAMP

Alerg la 1000km Balkan Charity Challenge pentru MagCAMP

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii

 

Pe 6 și 7 noiembrie voi alerga pentru cauza MagiCAMP, tabere distractive pentru copiii diagnosticați cu cancer, accesibile indiferent de gradul de mobilitate cu care se confruntă copilul. Activitățile gânditeîi ajută pe copii săîși creascăîncrederea în propriile forțe, să își dezvolte independența și interesul față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale. Pentru mulți dintre copii, aceasta este prima experiență a unei tabere. Pentru alții, MagiCAMP ar putea fi singura tabără în care vor merge vreodată.

Am început să alerg în urmă cu 5 ani pentru că îmi place foarte mult stilul de viață activ, să fac sport, săîmi depăsesc limitele și mă bucur foarte mult să pot contribui la dezvoltarea spațiului de joacă al MagiCAMP.

Cred că înainte de toate este necesar să realizăm că doar printr-o atitudine colectivă, prin a fi uniți, prin a conștientiza cât de importantă este contribuția fiecăruia dintre noi, putem ajuta la dezvoltarea taberelor MagiCAMP. Așa cum fiecare dintre noi este responsabil pentru alegerile făcute, trebuie să arătăm că ne pasăși de problemele comunității în care trăim și să fim pregătiți să ne implicăm în campanii umanitare, precum sprijinirea nevoilor copiilor diagnosticați cu cancer sau cu dizabilități fizice.

Toți trebuie săștim că pentru a putea cere să fim ajutați, trebuie să ajutăm și noi la rândul nostru.Fiecare gest al nostru contează!

Vă multumesc anticipat,

Dorin Ghiran


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

13 Nov 2017
12 Nov 2017
rezista!
27 Oct 2017