The Color Run susține fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!

 

The Color Run Magic Asociatia MAGIC

100% Complete
2,345 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

The Color Run susține fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul.

În luna martie, poți participa la o tombolă la care ai șansa să câștigi un premiu oferit de organizatorii The Color Run. Dacă participi, vei putea fi alături de fetele care se luptă cu cancerul și care își pierd părul din cauza tratamentelor de chimioterapie. Donația ta, împreună cu donațiile oamenilor care aleg să se implice, vor fi transformate de către Asociația Magic în peruci medicinale care aduc încredere și bucurie fetelor care trec prin momente grele.

The Color Run oferă pentru campania "Capul Sus!"  5 invitații duble, pentru participarea la unul din evenimentele organizate în anul 2023 în România, în oricare dintre orașele în care se desfășoară.

Evenimentele The Color Run România, 2023, vor avea loc în:

 •   București (22 Aprilie) •   Cluj-Napoca (6 Mai) •   Timișoara (20 Mai) •   Iași (10 Iunie) •   Mamaia (29 Iulie) Axată

Mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, The Color Run™ este o cursă necronometrată, de 5 kilometri, în cadrul căreia miile de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare, în culori dintre cele mai vii, la finalul fiecărui kilometru parcurs. Iar după încheierea cursei, distracția continuă cu pudră colorată, din belșug - explozie de bucurie memorabilă.

Donația minimă pentru a participa la tombolă: 30 lei

Perioada campaniei: 8-31 martie 2023

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 3 aprilie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro

Regulamentul campaniei se găsește aici: Regulament Campanie "Capul Sus!"

Mulțumim!

Magia e în fapte!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

În luna martie, luna dedicată femeilor, femeile se fac frumoase și oferă bucurie, frumusețe și demnitate fetelor care se luptă cu cancerul. Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste

 

6 Donații

Donatie #

480 RON
05 Apr 2023

Donatie #

1,635 RON
05 Apr 2023

Anonymous

30 RON
31 Mar 2023
Capul Sus! perioada grea va trece si veti fi mai frumoase si mai sanatoase ca niciodata!
24 Mar 2023
Capul sus! Viata este frumoasa!
16 Mar 2023

Adina M

75 RON
Ți se rupa inima când auzi ce ne povestesc acești copii in drumurile de la spital acasă. Picatura cu picatura creaza oceanul!
15 Mar 2023
The Color Run Magic : Asociatia MAGIC
The Color Run susține fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!