Cel mai frumos cadou de Craciun

 

Raluca Popescu Asociatia MAGIC

5.1% Complete
255 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oricât de clișeic ar suna, majoritatea nu conștientizează că într-o zi “mâine” nu va mai exista. Nu ne gândim că viața pe care o trăim este un dar, ci o luăm ca pe un dat.

Părinții copiilor bolnavi de cancer și familiile care trec prin astfel de încercări, trăiesc cu gândul acesta în suflet în fiecare zi al existenței lor. Și luptă pentru copilul lor să ajungă să se bucure de fiecare din aceste momente. Oare copilul meu va ajunge la grădiniță? La școală? Oare copilul meu se va îndrăgosti vreodată?

De vreo 5 anișori, am ales să-mi donez ziua de naștere copiilor aflați în suferință. 

Vine Crăciunul și fiecare dintre noi începe să-i scrie Moșului. I-am scris și eu.  Dar e o altfel de listă de dorințe. Pentru că ceea ce îmi doresc eu pentru mine și ai mei este sănătatea și liniștea. Iar aceste două dorințe nu pot fi dăruite sub forma unui cadou. 

În rest, simt că am tot ce-mi trebuie, că un dar frumos ambalat de Crăciun nu mi-ar aduce decât o bucurie temporară. Astfel, apelez iar la voi, oameni frumoși din viața mea: daruiti-vă copiilor care au nevoie de noi! Orice contribuție, cât de mică, va face diferența! 

Banii dumneavoastră vor  fi direcționați integral către FONDUL DE URGENȚĂ destinat familiilor în dificultate care au un copil cu diagnostic oncologic. După cum îi spune și numele, el este menit sa răspundă urgențelor financiare ale beneficiarilor MagiCAMP: cheltuieli de transport, alimente, medicamente, analize medicale, lemne de foc etc.

Statisticile arată că veniturile unei familii pot scădea cu până la 80% după ce un copil este diagnosticat cu cancer. Pe lângă costurile aferente tratamentului și cheltuielile legate de transport, dificultățile majore apar atunci când unul dintre părinți trebuie să renunțe la locul de muncă pentru a fi alături de copilul bolnav pe durata tratamentului.

 

Se poate și altfel!

Daruiti-vă!

Eu sunt viața, iubire și speranță. Știu că și voi!

Moș Crăciun există! ;)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Fondul de Urgență înseamnă sprijin financiar oferit familiilor cu un copil grav bolnav, cu nevoi specifice și urgente ca să poată crește șansele de vindecare ale copilului sau pentru a asigura condițiile de trai necesare.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

2 Donații

Anonymous

150 RON
Moș Crăciun exista! :)
30 Dec 2023
Sărbători fericite!
24 Dec 2023
Raluca Popescu : Asociatia MAGIC
Cel mai frumos cadou de Craciun