De ziua mea fă-mi cadou o faptă bună

 

Lidia Borlean Asociatia MAGIC

100% Complete
500 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations
99
Days left

În ultima vreme ne gândim împreună care este cauza care ne reprezintă, cauza pentru care simțim că am avea cel mai mare impact și oscilăm între educație și sănătate. Dar am realizat că fără o educație bună și sănătatea noastră poate avea de suferit. 

De zilele noastre, ne dorim să vă aduceți aminte un pic de voi înșivă și să redescoperiți că fiecare, în adâncul nostru, suntem oameni generoși. Că a împărtăși ce avem mai bun în noi cu cei care au nevoie de ajutor ne împlinește poate cel mai mult. 

Noi avem tot ce ne trebuie, așa că banii pe care i-ați fi dat pe cadouri vă rugăm să îi donați către MagicEDU, o inițiativă a Asociației Magic (cel mai probabil o știți cu numele vechi - MagiCAMP).

Si, dacă aveți nevoie de un zvâc la fapte bune, lăsați-vă inspirați de prietenul Vlad Pop care își pune toată inima în aceasta cauză. 

DESPRE MAGICEDU

Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec foarte mult timp în spital. Tratamentul lor durează luni întregi, uneori ani. De aceea, ei nu mai pot merge la școală precum copiii normali, studiile sunt întrerupte, iar starea emoțională și fizică le este afectată. 

Continuarea studiilor și întoarcerea la școală este dificilă și are nevoie de suportul colegilor, profesorilor și al familiei. Pentru că toate resursele materiale ale familiei se concentrează într-un singur punct - însănătoșirea celui mic - este nevoie de suport financiar.

Când mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux, MagicEDU vine în ajutor cu burse pentru continuarea educației.

Ce presupun bursele MagicEDU

  • Reintegrarea copilului la școală prin suport financiar printr-o bursă în valoare de 500 de lei, în fiecare lună, timp de un an;
  • Acoperirea cheltuielilor pentru rechizite școlare, cărți și pentru pregătirea la materii din care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat;
  • Susținerea tinerilor care urmează facultatea, în anumite cazuri.

Mai multe vezi pe: https://asociatiamagic.ro/

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicEDU: 2018-2022

Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donations

Iustina

100 RON
16 Jan 2023
La multi ani, Lidia!
12 Jan 2023
12 Jan 2023

Stefan

200 RON
12 Jan 2023