Rotaract București & Artmark susțin fetele care se luptă cu cancerul - Capul Sus!

 

Rotary Club Asociatia MAGIC

100% Complete
10,180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Rotaract București & Artmark susțin fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul.

În luna martie, poți participa la o tombolă la care ai șansa să câștigi un premiu oferit de clubul de tineri Rotaract București în parteneriat cu Artmark. Dacă participi, vei putea fi alături de fetele care se luptă cu cancerul și care își pierd părul din cauza tratamentelor de chimioterapie. Donația ta, împreună cu donațiile oamenilor care aleg să se implice, vor fi transformate de către Asociația Magic în peruci medicinale care aduc încredere și bucurie fetelor care trec prin momente grele.

Rotaract București în parteneriat cu Artmark  oferă oferă pentru campania "Capul Sus!" o invitație dublă la degustarea de vinuri organizată la pe dată de 19 martie, începând cu ora 18 la Artmark. Evenimentul este unul de seară, black-tie și scopul acestuia este caritabil în susținerea campaniei în "Capul sus!".

Donația minimă pentru a participa la tombolă: 25 lei

Perioada campaniei: 8-31 martie 2023

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 17 martie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 24 de ore și invitatia se va trimite digital.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la alice@asociatiamagic.ro

Regulamentul campaniei se găsește aici: Regulament Campanie "Capul Sus!"

Mulțumim!

Magia e în fapte!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

În luna martie, luna dedicată femeilor, femeile se fac frumoase și oferă bucurie, frumusețe și demnitate fetelor care se luptă cu cancerul. Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste

 

4 Donații

Donatie # Rotary Club

10,000 RON
23 Mar 2023

Vasile Elena Gabriela

30 RON
13 Mar 2023

Simona Cristea

75 RON
12 Mar 2023
12 Mar 2023