De ziua mea, îmi doresc sa văd bile colorate în codițe magice

 

Corina Iulia Chiran Asociatia MAGIC

60% Complete
600 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt voluntar în diverse cauze sociale dedicate copiilor din România și mă implic cu orice ocazie. Anul acesta, de ziua mea, îmi doresc să fiu alături de fetele cu cancer pe care le ajută Asociația Magic și să redirecționez orice cadou către aceasta cauză.

Astfel, vă rog ca anul acesta să nu îmi luați cadouri și fiecare ban pe care l-ați da pentru o floare, o bomboană sau orice îmi este adresat să fie donat pentru a veni în sprijinul acestor fete. Cel mai frumos cadou va fi să știu că am putut contribui la a oferi sprijin, încredere și bucurie. 

Unul dintre cele mai traumatizante efecte ale tratamenteler împotriva cancerului este pierderea părului. Deși sunt părți ale tratamentului mult mai dureroase sau cu efecte mai îndelungate, pacienții simt, atunci când își pierd părul, că pierd și conexiunea cu propria identitate. Se simt de nerecunoscut.

Pentru copii, pierderea părului e încă și mai problematica și dureroasă decât pentru adulți: sunt izolați de grupurile de copii sănătoși, cei mici neavând capacitatea de a înțelege singuri cancerul și efectele tratamentelor și, din păcate, și educația în această direcție lipsește cu desăvârșire. Astfel, pierderea părului izolează fetițele și adolescentele și creează probleme suplimentare, deloc de neglijat, pe lângă lupta cu diagnosticul propriu-zis, acutizand anxietatea și depresia și îngreunând vindecarea

 Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste costuri sunt mai mari decât își pot permite într-un moment în care toate eforturile financiare se concetrează pe necesitățile strict medicale.

 Așadar, de ziua mea, îmi doresc să fim împreună alături de cele mai curajoase fete. Împreună putem să le oferim un scut împotriva prejudecăților dar și a deznădejdii! Va mulțumesc din suflet tuturor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

15 Jul 2023
13 Jul 2023

Viorel Constantin Dobritoiu

150 RON
Inima sus și putere pentru cei in nevoie! "Sa facem cat mai bine, mai bine, mai bine! Gata Oricând!
09 Jul 2023
La mulți ani! Sa fii sănătoasă și binecuvântata pentru tot ceea ce faci!
29 Jun 2023
29 Jun 2023
Corina Iulia Chiran : Asociatia MAGIC
De ziua mea, îmi doresc sa văd bile colorate în codițe magice