De ziua mea vreau în dar o faptă bună!

 

Catalina Catescu Asociatia MAGIC

100% Complete
705 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

https://www.youtube.com/watch?v=cIoNV6o0DCk&t=135s

MagicTICKET este mai mult decât o simplă vacanță - își propune să ofere timp de calitate familiilor copiilor bolnavi de cancer. Pentru câteva zile, familiile afectate au șansa de a evada din realitatea dureroasă a luptei cu boala și posibilitatea de a fi din nou împreună, într-un mediu relaxat, în care să învețe să trăiască bucuria.

Cancerul este o boală care îngenunchează întreaga familie atât din punct de vedere psihologic, cât și financiar. Apar tratamente lungi și costisitoare, decizii greu de luat, transport departe de casă, separarea copilului diagnosticat de unul dintre părinți, de frați/surori si prieteni. Nu de puține ori relațiile dintre membrii familiei suferă de pe urma îmbolnăvirii copilului. Timpul petrecut cu familia, în afara spațiului asociat cu boala, este esențial atât pentru copil, cât și pentru părinții și frații acestuia.

Echipa Magic și-a propus să aducă bucurie nu doar copiilor care trec pragul taberelor special concepute pentru copiii bolnavi de cancer, ci întregii familii a unora dintre ei.

*5000 de lei este suma medie pentru o familie formată din 4 membri, pentru o săptămână de vacanță în România, în care toate cheltuielile sunt acoperite conform nevoilor specifice (transport, mese în regim special, excursii și bilete de acces).

Anul acesta de ziua mea, vreau să contribui la povestea de reîntregire a unei familii vulnerabile. Cele mai frumoase cadouri pentru mine vor fi momentele fericite pe care le putem oferi împreună unei familii care a fost deja foarte încercată, așadar gestul chiar contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicTICKET 2024

MagicTICKET înseamnă o vacanță pentru întreaga familie cu un copil grav bolnav, oferită gratuit cu scopul de a se reconecta și bucura după lungile perioade de tratament și separare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

27 Feb 2024

Felicia Stoica

150 RON
La multi ani!!
24 Feb 2024

Ana M

100 RON
La multi ani cu bucurii!
23 Feb 2024
La multi ani!
22 Feb 2024
La multi ani fericiti!
20 Feb 2024
100 RON
La multi ani fericiti, piticot! Sa cresti mare.
09 Feb 2024
Catalina Catescu : Asociatia MAGIC
De ziua mea vreau în dar o faptă bună!