Alergăm la Predeal Forest Run pentru a susține copiii bolnavi de cancer

 

Ada si Adi Asociatia MAGIC

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Diagnosticarea cu cancer a copilului aduce o mare presiune emoțională, dar și financiară, asupra mamei, în primul rând, dar și asupra întregii familii. Suntem alături de copii cu cancer și de părinții lor chiar acolo unde li se întâmplă greul, pe secția de oncopediatrie, pentru a-i ajuta să facă față provocărilor. MagiCARE este un proiect prin care un psiholog dedicat se află pe secția de oncopediatrie săptămânal pentru a oferi acest sprijin emoțional atât de valoros în momentele grele, dar și pachetele cu produse necesare și cu surprize ce aduc bucurie. MagiCARE reduce grijile, pune zâmbete pe fețele copiilor și aduce încredere în inimile mamelor.

 

Asadar, noi alergam  la Predeal Forest Run pentru a aduce un pic de normalitate și bucurie în viața copiilor internati pe sectia de oncopediatrie de la Brasov. Ne bazăm pe voi că nu veți rămâne indiferenți și ne veți susține și voi cu o donație. Mulțumim fiecăruia dintre voi! Magia e în fapte!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagiCARE Brașov 2023

MagiCARE Brașov înseamnă sprijin emoțional și material săptămânal pe secția de oncopediatrie a Spitalului de Copii din Brașov, prin psiholog dedicat. 

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Prima editie a avut startul la data de 29 iunie 2019. La aceasta prima editie au luat startul peste 750 de alergatori care s-au bucurat de potecile padurilor montane si de peisaje superbe. A fost o editie speciala, cu oameni frumosi care impart pasiunea pentru alergare montana si cu mult

 

3 Donații

08 Jul 2023
Succes
08 Jul 2023

Anonymous

75 RON
06 Jul 2023
Ada si Adi : Asociatia MAGIC
Alergăm la Predeal Forest Run pentru a susține copiii bolnavi de cancer