Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru.Anul acesta am ales sa-mi daruiesc ziua de nastere in sprijinul copiilor din Tabara MagiCAMP.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine si daca doresti, sa donezi o suma, fie si modica, atat cat te lasa inima….catre aceasta cauza.

Donatia ta va ajunge in sprijinul copiiilor cu afectiuni oncologice, a celor care au suferit arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag  si se intalnesc in Tabara MagiCAMP.

Ei sunt ajutati, prin diverse activitati (joc, sport,pictura, teatru, muzica..) sa depaseasca cel putin pentru moment,  durerea fizica si sufleteasca, sub supravegherea catorva voluntari dar si a unui personal calificat(medici, psihologi..)

Mai multe informatii despre MagiCamp gasiti pe pagina lor oficiala http://www.magicamp.ro

IMPREUNA SUNTEM MAI BUNI!

Iti multumesc mult daca accepti sa te alaturi acestei cauze nobile!

Daca  iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere sau alta aniversare pe galantom.ro/daruiesteziuata  “


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!