Alerg pentru educația copiilor grav bolnavi de la Asociația Magic

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Duminică, 24 septembrie, particip la Crosul Arenelor pentru bucuria alergării, dar și pentru a transmite 2 mesaje importante celor care mă urmăresc:

1. Sportul înseamnă sănătate și stare de bine. Încurajez pe toată lumea să facă sport în orice fel pentru că ne ajută mai mult decât ne putem da seama. 

2. Implicarea face diferența în viața cuiva. Alerg duminică și pentru a ajuta copiii grav bolnavi de la Asociația Magic să își continue drumul educațional după luni și ani de tratamente și terapii. Revenirea după boală e grea și au nevoie de toată susținerea noastră. 

Îmi dedic efortul pentru bursele MagicEDU. 500 de lei = o bursă lunară pentru un copil grav bolnav (cei mai mulți copii ajutați sunt cu afecțiuni oncologice). Nicio sumă nu e prea mică, orice donație pe această pagină se transformă în acea mână de ajutor care poate face diferența între nesiguranță și o viață independentă. 

Mulțumesc în avans!

Magia e în fapte!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.

Un eveniment de alergare unic: 10 kilometri de alergare de la Stadionul Național de Rugby (Arcul de Triumf) și până la Arena Națională. Doar dus, fără întoarceri. Cel mai rapid traseu de 10 km din București. Probe: 10 km, ștafetă 2 x 5 km și curse copii.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Cosmin Gabriel Bucerzan : Asociatia MAGIC
Alerg pentru educația copiilor grav bolnavi de la Asociația Magic