Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Roxana Carmaciu Asociatia MAGIC

100% Complete
2,485 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații

Ne unim în toate felurile pentru a ajuta la amenajarea curții interioare a Spitalului de Copii din Brașov. În timpul pandemiei, copiii cu afecțiuni oncologice nu au putut ieși din saloane deloc, restricțiile fiind mult mai mari, iar singurul spațiu exterior de pe care îl au la dispoziție este un balcon.

Luana Nicola ne e aproape de mult timp. A fost voluntar în MagiCAMP, s-a atașat de fiecare copil pe care l-a întâlnit și întreaga ei existență gravitează în jurul copiilor grav bolnavi. Într-o zi, anul acesta, ne sună: "Știți, de când cu pandemia asta, copiii n-au mai putut ieși nici pe hol să se joace un pic. Avem aici un balcon mic unde îi mai scot să ia o gură de aer. Avem și o curte, dar nu e cel mai sigur loc și ar fi ceva spațiu care se poate face frumos. Oare n-am putea face ceva să aducem un pic de culoare și bucurie în curtea asta?"   Cum să spunem "nu" la așa întrebare venită din suflet. Așa că ne suflecăm mânecile și suntem gata să oferim joacă la greu!  

"Locul ăsta de joacă îmi va aminti mereu de bunătatea oamenilor. Oameni cărora nu a trebuit decât să le spun despre nevoia asta și au sărit imediat să ajute. Îmi va aminti de norocul de a avea prieteni magici. Și-mi va da puterea să fiu și eu lângă ei, de câte ori vor avea nevoie de mine, cu cât pot și cu cât știu, oricât de puțin ar însemna asta” 2764.png (Luana)

 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Misiunea noastră e să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave -  facem asta la Spitalul de Copii Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

Editia a IX-a a Semimaraton Brașov Intersport, concurs de alergare montană, va avea loc în Brașov, pe 2 aprilie 2022. Probele de concurs sunt: Semimaraton (21 km) și Cros (10 km). Alearga la una dintre ele si sustine Asociatia Magic! Devino fundraiser și convingeți prietenii, colegii, rudele să doneze pentru construirea unui loc de joaca la spitalul de copii din Brasov. Proiectul este in

 

12 Donații

Anonymous

105 RON
La multi ani, Roxi! Sa fie cu folos 🥰
28 Mar 2022
Bravo Roxi! YNWA!
17 Mar 2022
16 Mar 2022

Cristina

50 RON
15 Mar 2022

Anonymous

200 RON
15 Mar 2022

Anonymous

480 RON
15 Mar 2022
150 RON
15 Mar 2022
14 Mar 2022
14 Mar 2022
14 Mar 2022
Don't count the candles, but see the light they give. Don't count your years but the life you live. Happy Birthday, Roxi! :)
14 Mar 2022

Anonymous

150 RON
Multumesc!
11 Mar 2022