Imi donez ziua de naștere copiilor magici

 

14% Complete
350 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
3
Donații

Niciodată nu-mi voi uita Prietenii MAGICI!!!!! <3

Și pentru faptul că ziua mea de nastere a devenit a LOR, pentru că zâmbetul lor este cadoul meu, pentru că sunt fericită atunci când pot să (le) ofer zâmbete, acum 4 ani, zilele mele de naștere au devenit evenimente dedicate LOR, copiilor MAGICI, copii ce mi-au schimbat viața și, cărora NU am cuvinte să le mulțumesc!!

Îmi DONEZ ziua de naștere în fiecare an (speeeeer cât mai mulți) LOR,
Copiilor MAGICI (cu afecțiuni oncologice/cancer sau boli rare), în ciuda anilor grei (mulți petrecuți în spitale), în ciuda aversiunilor și ignoranței colegilor și "prietenilor" mai norocoși, acestia ajung să se închidă in "carapacea" lor (așa procedez și eu atunci când am o "rană , nici pe departe asemenea rănilor lor!!!). Ei își construiesc un scut de autoapărare... Singurele momente în care dau la o parte acest scut sunt taberele MagiCAMP, alături de alți copii MAGICI și câțiva voluntari si coordonatori cu suflet MARE de copil, ce îi fac să uite de probleme și, îi fac să realizeze faptul că iubirea este TOTUL, indiferent de formele Ei, restul este iluzie!!! 


De doi ani, din pacate, nu au avut parte de zilele de fericire din tabără, si, cu toată tristețea, nu le pot oferi un eveniment ce le este dedicat nici acest an, din motive lesne de înțeles, însă pot face apel la prietenii care le pot aduce zâmbetul pe buze printr-un simplu gest, un cadou cât un ZAMBET DE COPIL de mareee, indiferent de valoare, aici, pe GALANTOM.


VĂ IUBESC ȘI VĂ MULȚUMESC pentru zâmbetul adus pe chipul lor și în sufletul meu!! Înseamnă ENORM! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Misiunea noastră e să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave -  facem asta la Spitalul de Copii Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

29 Oct 2021
La multi ani, Lode draga!! Sa fii mereu vesela si fericita!!
29 Oct 2021
La mulți ani, Loredana! Multa bucurie copiilor magici!
26 Oct 2021