Adrian Dinu - Asociatia MAGIC

Particip la Apuseni Ultra Race pentru Soferii de Suflet

755 RON Donatii stranse
75.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Din copilarie mi-a placut sportul si il practic si acum ori de cate ori am ocazia. In cadrul Asociatiei MAGIC, alerg din octombrie 2019, cand am participat la Bucharest Marathon, un adevarat test de anduranta. Prinzand incredere si experienta, am continuat sa alerg si la alte maratoane, tot pentru Asociatia MAGIC, sprijinind astfel familiile cu copii cu un diagnostic oncologic si alte afectiuni grave.      

 Facand parte din aceasta "lume magica",am aflat despre  proiectul "Sofer de Suflet", proiect nascut din dorinta imensa de a ajuta familiile cu copii bolnavi. Aceste familii nu-si permit, in situatia in care se afla, si alte costuri suplimentare, cum ar fi cele cu trasportul de acasa catre spital si de la spital catre casa, unde copiii lor trebuie sa faca numeroase analize si tratamente. Din acest motiv am hotarat sa ma alatur acestor oameni minunati, acestor ingeri care aduc alinare familiilor si copiilor cu afectiuni grave.    

    Cand vine vorba de Asociatia MAGIC, ma gandesc intotdeauna la magie. Fie ca alergam, fie ca sofam, fie ca donam, fie ca le suntem alaturi cu gandul sau cu sufletul, transformam toata aceasta munca in magie. Magie care exista in noi, oamenii, magie pe care incercam sa o impartim acestor copii, pentru a le face suferinta mai usoara.     Daca vrei, donand imi poti fi alaturi si impreuna sa sustine familiile copilasilor cu afectiuni grave.   Magic Is Something You Make!   Multumesc!    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Sofer de Suflet

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.

8 Donatii

Bo

100 RON
20 Sep 2020

Sorina

100 RON
19 Sep 2020
18 Sep 2020
16 Sep 2020

Nicoleta

30 RON
Felicitări!
10 Sep 2020
09 Sep 2020
08 Sep 2020
08 Sep 2020