Ioana Marussi - Asociatia MAGIC

Un altfel de cadou

870 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intr-o perioada grea pentru toata lumea, trebuie sa nu uitam de cei care au cea mai mare nevoie de noi. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere cauzei MagiCAMP.

Asociatia Magic ofera mamelor si copiilor cu diagnostic oncologic din spitale din Bucuresti scutece, lapte pentru nou-nascuti, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai, cat de cat, decent. Diferenta dintre noi si ei este aceea ca noi avem comfortul propriilor case, ei nu au acest lux in spital.

In fiecare saptamana sunt vizitate 5 sectii de onco-pediatrie cu peste 60 de pachete cu produsele de mai sus. Asta inseamna ca 60 de copii si 60 de mame primesc ce au nevoie. Costul mediu al unui pachet este 300 lei.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. La randul meu, voi dona echivalentul unui astfel de pachet.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Pachete pentru copiii internati in spital si mamele lor

Asociatia Magic ofera mamelor si copiilor cu diagnostic oncologic din spitale din Bucuresti scutece, lapte pentru nou-nascuti, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai decent.

6 Donatii

20 Jul 2020

bogtami

20 RON
Felicitari pentru initiativa, iti doresc ca toate visurile să ti se implineasca, asa cum vrei tu si un sincer "La multi ani"!
19 Jul 2020

Anonymous

150 RON
19 Jul 2020
18 Jul 2020
18 Jul 2020

VB

150 RON
18 Jul 2020