Dana Ardelean - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

90 RON Donatii stranse
45% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La finalul lui 2015 s-a nascut MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. Conține alimente de bază neperisabile, produse de igienă personală, medicamente comune, rechizite, jucării și alte lucruri care ar putea bucura un copil și ajuta o familie care trece prin greutăți uriașe. Astăzi, 120 de copii din toată țara fac parte din program.

MagicBOX este un ajutor mic pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul se afla în tratament și este ținut sub observație de medici.

 

Pentru mai multe despre magia pe care Asociatia Magic o face, aici: www.magicamp.ro, www.facebook.com/magicamp.
Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicBOX

MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. 

3 Donatii

15 iun 2020

Anonymous

30 RON
09 iun 2020

Ioan

30 RON
Foarte frumos din partea ta, Dana!
09 iun 2020