Andra Tones - Asociatia MAGIC

Alerg pentru ca imi pasa, alerg pentru MagicHome Iasi - Refugiul parintilor copiilor diagnosticati oncologic

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, Oameni Buni

Ce mai putem sa FACEM pentru societate? Aplicat acum, pentru copiii cu afecțiuni oncologice care sunt primiti cu multa caldura in MagicHome Iasi – refugiul parintilor si copiilor cu diagnostic oncologic, care au nevoie de gazduire atunci cand ajung in spital sau cand revin la tratament periodic.

Păi, eu alaturi de echipa Legal Runners, alergam și ne murdarim cu noroi pe 28 iunie la cursa cu obstacole Asaltul Lupilor de la Iasi, iar tu ne încurajezi cu ce suma poti tu, echivalentul unei cafele sau oricare alta, crede-ne că oricare suma ajuta enorm.

Pentru mai multe detalii despre MagicHome Iasi, proiect al Asociatiei MagiCAMP, dar si despre celelalte proiecte ale asociatiei, puteti afla de aici: www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro

Fiecare facem lucruri mici, dar împreună, NOI, putem face binele sa fie tangibil, sa aiba chip pământean, al tau, al NOSTRU.

 

Ajuta-ne sa ajutam!

Multumesc,

Andra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!