Anastasia Cadogan - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: MagiCAMP - asociația care are grijă de copiii diagnosticați cu cancer și de familiile lor.

Taberele MagiCAMP adună în fiecare vară zeci de copii cu afecțiuni oncologice, pe care îi reînvață să se bucure de copilărie și de joacă la greu, uitând astfel de suferința întâlnită prin spitale, în lungile tratamente dureroase.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

De asemenea, cu un SMS la 8844, cu textul MAGIC, vei dona 2 EURO lunar pentru această cauză. Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

6 Donatii

Miruna

300 RON
La multi ani Annie ! Iti dorim sa aduci mereu bucurie in jurul tau asa cum ai facut cu petrecerea de ziua ta si sa te bucuri la randul tau de viata si de oameni frumosi alaturi !
22 Sep 2019

Chira

200 RON
22 Sep 2019

Anonymous

200 RON
Sa iti fie anii sanatosi Anastasia! La multi ani!
21 Sep 2019
La multi ani, Anastasia! :)
19 Sep 2019
What a lovely idea, Annie :) Have a fantastic birthday xx
18 Sep 2019

Anonymous

150 RON
Happy Birthday Annie!
18 Sep 2019