Daniel Vasile - Asociatia MAGIC

Alerg pentru zambetele copiilor din MagiCAMP

630 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, cu câțiva ani în urmă am început să alerg. Pentru a-mi menține motivația, am început să mă înscriu la tot felul de competiții de alergare, unele în oraș, altele în pădure. Mi-a plăcut și am tot continuat. Pentru cursa din 24 Martie am o motivație suplimentară.

Tot în urmă cu câțiva ani am aflat de extraordinarii oameni de la MagiCAMP și de extraordinara lor tabără în care oferă copiilor bolnavi care se luptă cu boli groaznice un loc în care să simtă din nou că sunt copii, indiferent de încercările prin care trec.

De aceea vă rog să mă ajutați să-i ajutăm. Pentru evenimentul din 24 Martie alerg pentru ei și vă rog să contribuim împreună pentru a menține tabăra în viață.

Vă mulțumesc,

Daniel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2019

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină

3 Donatii

18 Mar 2019

Serghei Dumitrescu

30 RON
Avânt și energie!
17 Mar 2019

Anonymous

100 RON
17 Mar 2019