Maria Sultanescu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

700 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta este despre a oferi! 

În ultimii 6 ani am primit cadouri foarte frumoase de la oameni dragi mie.Cadouri care mi-au umplut golul de dinainte si care m-au bucurat foarte tare.

Imi amintesc sentimentul de a celebra ziua de naștere la fel ca oricare alta zi din an. Mi-am amintit că există copii care trec prin aceleași situații si mi-as dori sa ofer mai departe sentimentul minunat pe care il păstrez in suflet in ultimii ani, atunci cand oameni dragi, se gandesc la mine.

Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi ca oamenii sa fie mai linistiti si mai bucurosi.Nimic mai simplu! Bucuriile vin din gesturi mici. Anul acesta,in schimbul unui cadou, donam banii pentru cei ce au mai multe nevoi.

Anul acesta si in fiecare an va fi despre a oferi!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

Sinziana & Silviu

300 RON
La multi ani!
19 dec 2018
18 dec 2018
Sa fie pace in lume si bine la toata lumea
17 dec 2018