Maria Cristiana Lucaci - MagiCAMP

Un cadou magic de ziua mea

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere organizației MagiCAMP, organizație ce oferă copiilor diagnosticați cu cancer șansa de a-și găsi puterea și motivația de a merge mai departe și de a-și recăpăta încrederea în sine.

Proiectul pe care îl susțin prin această pagină, până la ziua mea de naștere, 26 iulie inclusiv, este tabăra de vară MagiCAMP 2018. Pănâ în prezent peste 270 copii au beneficiat de taberele MagiCAMP din anul 2014.

Fiind activă în domeniul de tineret, cred cu putere că ÎMPREUNĂ putem sprijini această inițiativă și aduce speranță și alinare în sufletele acestor copii.

100% din donațiile primite sunt direcționate către copiii care fac parte din proiectele MagiCAMP.

* Orientativ, masa unui copil pe zi în tabără costă în jur de 40 RON. Fiecare copil petrece 6 zile în MagiCAMP. Cu cât ne adunăm în număr cât mai mare și contribuim cu orice sumă, cu atât aducem mai multă bucurie acestor copii.

„Cel mai frumos dar făcut cuiva este speranța.”

Pentru mai multe informații:

http://magicamp.ro/

http://magicamp.ro/proiectele-noastre/taberele-de-vara-magicamp/ 

 

Cu drag,

Criss

 

P.S. Mulțumesc Dianei, prietenă dragă și voluntar MagiCAMP, pentru inspirația de a da startul acestei campanii de strângere de fonduri.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

6 Donatii

24 iul 2018
La multi ani frumosi si continua sa lupti pentru cauze asa frumoase care arata si mai mult ce persoana super esti! :* :)
24 iul 2018

Ioana

20 RON
Felicitări pentru inițiativă, we need more people like you ❤️ La mulți ani fericiți, plini de bine!
10 iul 2018

Hanna :)

100 RON
10 iul 2018
cu drag!
09 iul 2018

D.

50 RON
La multi ani! Eu iti multumesc! :*:*
09 iul 2018