Gabriela Donose - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta îmi donez ziua de naștere!

De fapt, anul acesta vreau să primesc cel mai frumos cadou!

Pentru că...

   - atunci când este ziua ta, iți dorești ca lucruri minunate să se întâmple!

   - atunci când ți se spune să iei loc pe un scaun pentru că diagnosticul este crunt, iți dorești ajutor!

   - atunci când institțiile statului nu te ajută, îți dorești totuși ca cei dragi să trăiască!

   - atunci cand ai trăit 31 ani, realizezi că un zâmbet e cel mai frumos cadou! atunci când vezi că o mână de oameni absolut minutați depun eforturi supraomenești pentru a se lupta cu o boală cruntă și cu un sistem bolnav, nu poți să rămâi indiferent!

   - atunci când mai mulți oameni depun efort pentru o cauză, rezultatul este finalmente pozitiv!

Pentru toate acestea (și muuulte altele) va anunț, pentru prima dată, că pe 19 Martie voi împlini 31 de ani. Și mai ales vă invit ca anul acesta să îmi fiți alături de ziua mea. Adică vă invit pe toți! :)

Ies din zona mea de confort, deși nu îmi e ușor. Dar vreau să fiți alături de mine și de Magicamp. Stiu foarte bine ce înseamnă acest diagnistic. Am primit de 2 ori această veste. În calitate de aparținător. Știu cât de mult contează suportul moral, dar știu și cât de costisitor este tratamentul.

Și mai stiu și că Magicamp este tot ceea ce sistemul medical din România nu poate să ofere.

Sunt cei care, într-o formă sau alta, au răspuns mesajului meu trimis în miez de noapte, fără a avea o responsabilitate în această direcție.

Astfel încât, fie că ne cunoaștem personal sau nu, îmi propun ca alături de voi să punem deoparte 1000 de lei pe care Magicamp sa îi folosească pentru a înfrumuseța viața copiilor bolnavi de cancer.

Din nefericire pentru mine, nu sunt o persoana foarte populară (online, dar și offline), însă la un calcul pur matematic, dacă fiecare dintre prietenii mei virtuali și nevirtuali ar transmite mai puțin decât valoarea unei sticle de apă plată, am atinge împreună tagertul de 1000 de lei.

Realizabil!

Vă pup și vă mulțumesc anticipat pentru că nu veți rămâne indiferenți!

P.S.: Cauze sociale sunt la tot pasul, știu. Din pacate, nimeni nu alege să aibă un astfel de diagnostic. Sunt conștientă că nu putem să susținem toate cauzele. Motiv pentru care aici e vorba doar de un mic cadou pe care mi-l poți face de ziua mea!

P.S.S: Susțin Magicamp pentru principiile, valorile și misiunea lor. Din fericire nu sunt eu bolnavă. Din nefericire cineva foarte apropiat mie este bolnav.

P.S.S: Proiectele, activitatea, echipa Magicamp, aici: www.magicmakers.ro și aici www.facebook.com/magicamp.ro

#payitforward


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!