Valentin Bosioc - MagiCAMP

Cadou de ziua mea pentru copii

725 RON Donatii stranse
100% Complete
555 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Valentin Bosioc (multi ma stiti de pe ValentinBosioc.com sau pagina de facebook ) si anul acesta, pe 13 ianuarie implinesc 35 de ani!

Desi am sustinut mereu, in diverse ocazii, diferite asociatii si cauze umanitare (fara sa ma laud cu asta), anul acesta am decis sa imi fac cadou ziua mea de nastere, si voi, amicii mei virtuali sa ma ajutati :).

 

Vreau sa adun o suma modica, 555 lei pentru MagiCAMP. Ma puteti ajuta sa ii ajut,  donand si voi, atat cat puteti, cum puteti. Ideal ar fi sa depasim cu mult acea suma :).

 

Multumesc aniticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

Anonymous

75 RON
13 Jan 2018

Alina

300 RON
Succes!
11 Jan 2018
La multi ani, buna initiativa! Succes champ!
08 Jan 2018

Acelasi OM

100 RON
La Multi Ani
08 Jan 2018