Andreea Talpos - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

885 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

In imagine se vede bucuria de pe fata mea si a copiilor mei in timpul unei sesiuni de joaca. Imi doresc ca toti parintii si copiii lor sa "isi permita" sa se joace, zi de zi, fara sa fie apasati de boala. Anul acesta am hotarat sa imi donez ziua de nastere pentru a sprijini proiectul MagiCAMP, proiect care ofera copiilor bolnavi de cancer posibilitatea de a se juca.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face tu mie este sa-mi fii alaturi si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre aceasta cauza.

Impreuna suntem mai buni!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

6 Donations

La multi ani, Andreea! Felicitari pentru initiativa de a-ti "dona" ziua de nastere intr-un scop atat de nobil! Te pup.
01 Dec 2017

Anonymous

100 RON
01 Dec 2017

Anonymous

30 RON
01 Dec 2017

Anonymous

25 RON
Pentru ca un vis sa devina realitate!
29 Nov 2017

Anonymous

625 RON
29 Nov 2017

Anonymous

30 RON
25 Nov 2017