Cezar Dometi - MagiCAMP

Karaoke pentru copii MAGICI

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În vara aceasta am învăţat de la copiii cu afecțiuni oncologice despre voinţă, curaj, spirit de echipă. A fost fantastic să fac parte din comunitatea MagiCAMP și să fiu lângă ei timp de o saptămână, să-i văd cum se bucură de fiecare clipă în această tabără.
Pentru a putea face și alți copii să zâmbească, pentru a le dărui momente magice de cântec şi joc, e necesar să susţinem, să ne implicăm şi să donăm.
Eu mi am pregătit vocea și vă aștept să ne bucurăm împreună că facem o faptă bună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Vino la Karaoke si ofera bucurie!

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică. Cum poți să-i ajuți pe Andrei, Ionuț și Ana să pe

1 Donatii

Va doresc o grămadă de donații și distracție pe măsură joi la karaoke! Bafta! :)
16 nov 2016