Ioana Dinu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea este donaţia ta!!

550 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Crăciunul e mai frumos când dăruieşti!!

 Am hotârat anul acesta să îmi donez ziua de naştere pentru a cumpăra cadouri de Crăciun copiilor din MagiCAMP şi pentru a le îndeplini astfel o parte din dorinţe.

 Poţi să fii alături de mine şi să transformi cadoul tău intr-o donaţie.

 Împreună suntem mai buni!!

 Mulţumesc!!

 

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Tic

50 RON
La mulți ani!
17 Nov 2016

Oana T

100 RON
La multi ani magici! <3
17 Nov 2016
La multi ani!!!
17 Nov 2016

Ela

150 RON
La multi ani, scumpo!
17 Nov 2016
La multi ani tuturor !
16 Nov 2016