MARIA IOANA ILINCESCU - MagiCAMP

Împreună pentru copilărie

570 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Merg în tabere de la 5 ani. Mulţi dintre noi avem această oportunitate, pentru că suntem sănătoşi şi avem posibilităţi financiare. Copilăria înseamnă distracţie, joacă şi când spun joacă… spun " joacă la greu".

Sunt copii care nu au copilăria pe care o avem noi. Ei luptă pentru supravieţuire. Sunt copiii care petrec multe ore în cabinetele medicale, lipsesc de la şcoală sau de la alte evenimente cu prietenii şi familia şi mai mult de atât, nu au nici posibilităţi financiare să se dezvolte prin joacă şi distracţie. Mă alătur MagiCAMP. Voi  cânta pentru ei, voi cânta pentru voi şi astfel, sper să vă implicaţi alături de mine în această acţiune care va aduce bucurie copiilor cu cea mai mare nevoie.

Fiţi alălturi de mine si haideţi să le oferim o bucăţică din copilăria noastră!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Vino la Karaoke si ofera bucurie!

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică. Cum poți să-i ajuți pe Andrei, Ionuț și Ana să pe

5 Donatii

Metropolitan Life-Agentia Primaverii

120 RON
15 nov 2016

Anonymous

150 RON
15 nov 2016
15 nov 2016
08 nov 2016
08 nov 2016