Mircea Ionescu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga prieten,

Ajuta-ma sa strang 500 RON pentru acest proiect, despre care cred ca are sanse mari sa ne faca un viitor mai frumos. Jumatate din suma o donez eu.

Prin MagicMakers un grup de tineri invață să organizeze impreună evenimente care sa mobilizeze comunitatea in care trăiesc, invață cat sunt de puternici, invață să fie lideri. Fiecare ban strans vine cu o lecție bună pentru ei si pentru noi toți.

MagicMakers iși propune să ii invețe pe cat mai mulți adolescenți și tineri care doresc să ajute cum să vină in sprijinul celor din comunitatea lor.

www.magicamp.ro/magicmakers

O zi frumoasa,

Mircea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicMakers

MagicMakers este un nou proiect al Asociației MagiCAMP cu scop educațional a cărui misiune  este una simplă: să îi ajutăm pe alții să ajute!

Astfel, devenim cu toții mai buni, împreună.

MagicMakers ii invață pe tinerii din Romania cum sa facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un membru al comunitătii lor care se confruntă cu o problemă de sănătate și care are nevoie de sprijin finaciar pentru tratamente, analize medicale sau deplasări la spitale din străinatate.

Sumele stranse se vor DUBLA la final cu ajutorul platformei MagicMakers.

Proiectul acesta este magie, pentru că magia este in fapte.

 

 

3 Donatii

Anonymous

100 RON
La multi ani, Mircica!
30 ian 2020

Anonymous

150 RON
30 ian 2020
Am pus eu jumatate. Ajuta-ma cu cealalta jumatate.
30 ian 2020