MagicMakers

Status: Inchis

MagicMakers este un nou proiect al Asociației MagiCAMP cu scop educațional a cărui misiune  este una simplă: să îi ajutăm pe alții să ajute!

Astfel, devenim cu toții mai buni, împreună.

MagicMakers ii invață pe tinerii din Romania cum sa facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un membru al comunitătii lor care se confruntă cu o problemă de sănătate și care are nevoie de sprijin finaciar pentru tratamente, analize medicale sau deplasări la spitale din străinatate.

Sumele stranse se vor DUBLA la final cu ajutorul platformei MagicMakers.

Proiectul acesta este magie, pentru că magia este in fapte.

 

 

Suma:

5,830 RON

Galantomi:

1

Donatii:

30

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Boala aduce de multe ori pe langă suferință, teamă și costuri foarte mari pentru unele familii din Romania.

MagicMakers iși propune să ii invețe pe cat mai mulți adolescenți și tineri care doresc să ajute cum să vină in sprijinul celor din comunitatea lor.

Echipa noastră oferă susținere pentru organizarea de evenimente de fundraising pentru o nevoie punctuală: tratament în străinătate, cheltuieli ocazionate de acest tratament, analize medicale ori proteză.

Tot procesul este unul foarte simplu: cazurile medicale sunt inscrise pe platforma MagicMakers, echipa medicala le aprobă, după care magia poate incepe!

Noi vom fi alături de tinerii care doresc să se implice oferind cunoștințele necesare pentru a organiza evenimente de fundraising și sprijinind cu promovarea lor.

La final vom dubla suma stransă.

Prin MagicMakers un grup de tineri invață să organizeze impreună evenimente care sa mobilizeze comunitatea in care trăiesc, invață cat sunt de puternici, invață să fie lideri. Fiecare ban strans vine cu o lecție bună pentru ei si pentru noi toți. 

Magic is something you make!