Anca-Diana Demea - MagiCAMP

25 de ani și Cel mai frumos cadou de ziua mea

380 RON Donatii stranse
38% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

26 ianuarie 2020  

25 de ani în care, probabil, cel mai important lucru pe care l-am invățat e că fericirea stă în lucruri simple.  

Dacă vrei să-mi faci o bucurie, toată valoarea șampaniei, ciocolatei sau a florilor, te rog, doneaz-o în direcția celor de la MagiCAMP, în link-ul de mai jos, pentru că anul asta nu primesc alte cadouri.  

Am văzut prima dată Magia binelui de la MagiCamp la prietena mea, Andreea, decisă să-și doneze ziua de naștere către magicienii care aleg să redea fericirea și copilăria copiiilor cu afecțiuni oncologice.  

Pe cat de mult îmi place mie să mă joc, să râd și să fiu copil, pe atat de mult aș vrea să schimb ceva pentru micuţii bolnavi cu o copilărie pierdută prin spitale unde e prea puțină grijă pentru sufletele și mintile lor și din multe lipsesc locurile de joacă și nu sunt profeșioniști care să le aducă armonie și bucurie.  

Pentru că odată cu diagnosticul, viața lor se schimbă total, de multe ori prea devreme, înainte chiar să poată să raspundă la întrebarea “Ce inseamna copilărie?” De asta apreciez profund oamenii buni, toți voluntarii care râd, plâng, se bucura împreună alături de copii și taberele care le redau lucrurile simple: BUCURIA PRIN JOACA.  

Pentru că noi am avut șansa să fim îngrijiți, educați, sănătoși și să trăim în micul nostru univers, fericiți, liniștiți, îmi doresc să mai învățăm o lecție: SĂ PREȚUIM SĂNĂTATEA.   E o onoare să pot contribui la comunitatea binelui, care alină răni și îndulcește suferințele micuților și familiilor lovite de o soartă nemiloasă.

 

Știu că am foarte multe suflete frumoase în jurul meu, așa că, pentru voi, prieteni, de ziua mea, o să donez banii de făcut cinste cu paharul de șampanie si vă rog să faceți și voi la fel.  

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

Pijafo

150 RON
Love you so much! Happy birthday! <3
26 ian 2020

Andra Mihuţ

50 RON
La multi aaani! <3
25 ian 2020

Anonymous

30 RON
25 ian 2020
O inițiativa superba, din partea unei persoane de milioane. La mulți ani, Anca! Te iubim ❤️
25 ian 2020

Razvan-Geo Antemie

30 RON
24 ian 2020

Anonymous

30 RON
La Multi Ani!
24 ian 2020

Anonymous

40 RON
24 ian 2020